A társaság

Az OptXware Kft-t 2005-ben alapította a nagymegbízhatóságú informatikai rendszerekkel foglalkozó kutatók és szakértők egy csoportja, melynek vezetője Prof. Pataricza András, a cég elnöke.

Minden senior staff member rendelkezik PhD-vel és minden junior staff member a hallgatók legjobb 10%-ából került, akiket a Hibatűrő csoport tagjai oktattak és már tanulmányaik alatt nekiláttak saját kutatási területük megismerésének. Csertán Györgynek 15 év tapasztalata van modellalapú tervezés és a rugalmas/öngyógyító IT rendszerek területén. Mielőtt az OptXware élére került, évekig különböző K+F projektek szakmai vezetőjeként dolgozott a Veszprémi Egyetemen és a Budapesti Műszaki Egyetemen.

Az OptXware Kft. professzionális szolgáltatásokat nyújt, melyek magukba foglalják az üzleti rendszerek szolgáltatásbiztonságával kapcsolatos tanácsadást, informatikai rendszerek szolgáltatásbiztonsági elemzését valamint testreszabott tanfolyamok elkészítését a szolgáltatásbiztonság témaköréből.

Ezen szolgáltatásaink segítségével Ügyfeleink kiértékelhetik, tesztelhetik és fejleszthetik infrastruktúrájuk és üzleti rendszereik szolgáltatásbiztonságát.