Partnerek

Az OptXware folyamatos együttműködést épített ki vezető ipari vállalatokkal modell alapú tervezés és kritikus rendszerek analízise területén.

Mentor Graphics

Az OptXware tanfolyamok vezetésével, rendszerarchitektúra véleményezésével és a konkrét implementáció elkészítésével az utóbbi néhány évben részt vesz egy modelvezérelt tool elkészítésében.

Nokia Siemens Networks

Különböző, elsősorban a nagy rendelkezésreállás területéhez kapcsolódó projektek.

Prolan Zrt.

Együttműködés egy modell alapú proof of safety concept, tesztkészlet kiértékelés és teszt tervezés témakörében egy Prolan fejlesztésű, EN 5012X normának megfelelő kritikus vasúti biztosítóberendezés és közlekedésitányítási rendszer kapcsán.

Multilogic Kft.

A Pythia nevű közös projekt keretében elkészült egy projekt tervező és döntéstámogató rendszer a szoftverintenzív és kritikus rendszereket megcélzó projektek számára. A projekt menedzsment rendszer támogatja a szükséges erőforrások és a minőség előrejelzését, szűk keresztmetszetek felderítését és humánerőforrások optimalizálását.

SA Forum

Az OptXware elkészített egy demonstrátor alkalmazást az SA Forum számára, mely a főbb, HA megoldásokat szállító, elsősorban telco vállalatokat tömörítő nemzetközi szabványosító testület. Az elkészült alkalmazás példát nyújt az Application Interface Specification elsődleges szolgáltatásainak és a kapcsolódó tervezési minták alkalmazására.

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

Az OptXware egy biztonsági értékelést és egy Katasztrófaelhárítási Tervet készített a vállalat IT infrastruktúrájához figyelembe véve a magyar szabályozásokat és Basel II irányelveit a pénzügyi intézmények számára.

HAI-Systems

A HAI-Systems alvállalkozójaként, az OptXware szakmai tanácsadóként szerepelt valamint hozzájárult egy előkészítő implementáció tervezéséhez, mely a szolgáltatási szint (Service Level Agrrement) monitorozását végzi az egyik legnagyobb magyar vállalatnál.