Vezetőség

Prof. Pataricza András
Elnök
Prof. Pataricza András a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egytemen (BME) végzett és a Magyar Tudományos Akadémia doktori fokozatát is megszerezte. Jelenleg a BME Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport vezetője.
Prof. Pataricza András számos díjat kapott az elismerés jeleként mind tudományos, mint ipari szervezetektől, úgymint a Magyar Tudományos Akadémia (MTA), IBM, HP és mások. Számos nemzetközi tudományos projektben szakmai vezetőként és/vagy tanácsadóként szerepelt továbbá az Európai Unió tudományos kutatóprojektjeinek aktív résztvevője. Rengeteg szakmai cikk, könyv, tutorial, folyóirat cikk, konferencia cikk és technical reports szerzője.
György Csertán, PhD.
Ügyvezető igazgató
Csertán György okleveles villamosmérnök és menedzser szakmérnök. PhD fokozatát 1998-ban szerezte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen információ technológiából. Egy Intelnek köszönhető ösztöndíj jóvoltából részt vett a Berkley Egyetem (University of Berkley, USA) egy képzésén, melyen a magas szintű vállalkozástani ismeretek mellett különös hangsúlyt fektettek a spin-off cégekre.
Csertán György 15 év szakmai tapsztalattal rendelkezik a modellalapú tervezés és a rugalmas/öngyógyító IT rendszerek területéről. Mielőtt az OptXware igazgatója lett, évekig K+F projektek szakmai vezetőjeként dolgozott a Veszprémi Egyetemen és Budapesti Műszaki Egytemen. A Közép-Dunántúli Kutatási és Fejlesztési Portál kezdeményezője. Szakterülete többek között a szolgáltatásbiztos rendszerek, e-business rendszerek és a beágyazott rendszerek szolgáltatásbiztonsága.
Nős, három lánya és egy fia van. Személyes érdeklődési köre a fotózás és a túrázás.
Carlos A Garcia
Piacfejlesztési Alelnök
Carlos Garcia független tanácsadó több mint 25 év szakmai tapasztalattal a korszerű technológiák - mind akadémiai, mind ipari - alkalmazásának területéről. Magáénak tudhat egy villamosmérnöki diplomát, a Rensselaer Polytechnic Institute menedzseri diplomáját, a Polytechnic Institute of New York informatikusi diplomáját és a  Polytechnic University of New York informatikai rendszermérnöki diplomáját. Továbbá az IBM Systems Research Institute-on is végzett.
Az IBM-mel töltött évek során, Garcia úr az IBM szoftvercsoport kelet-európai, afrikai és közel-keleti ágainak stratégia befektetéseit vezette. Ezt megelőzően az Egyesült Államok belo IBM Consulting csoport tagja volt, számos egyetemi program és korszerű technológiákkal foglakozó csoport tagja volt az IBM PC ágán belül.
Balogh András
Chief Technical Officer
Balogh Andrés a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett mérnök informatikus diplomát 2004-ben. Az Hibatűrő Rendszerek Kutatócsoport tagjaként az egyetem Ph.D. hallgatója volt.
Szakterülete töbek között a szolgáltatásbiztos rendszerek és e-business rendszerek modellalapú fejlesztése és rendszermodellek formális analízise.
Sokéves tapasztalattal rendekezik a rendszertervezés és a szoftver- és (modell)transzformáció fejlesztés területéről. Az Eclipse alapú fejlesztőeszközök és az UML modellezés tárgyak előadója. Ő volt a DECOS tool chain vezető szoftvermérnöke, az principal investigator a GENESYS, a DECOS és számos más ipari projektben.
Személyes érdeklődési köre a vasútmodellezés.
dr. Varró Dániel
Varró Dániel mérnök informatikusként végzett, majd 2004-ben szerezte meg Ph.D. fokozatás Computer Science-ból a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.
Elismert/kiemelkedő kutatója a modellalapú fejlesztésnek, különös tekintettel a modell transzformációra és a formális módszerek felhasználásával történő modell analízisre. A VIATRA modelltranszformációs keretrendszer principal investigator-ja. UML alapú modellezés és modellalapú fejlesztés témájában rendszeresen vezet kurzusokat. Háromszor nyerte el az IBM Faculty Award díját.
Szakmai érdeklősi körén túl, két fiú büszke édesapja és kispályás futball kapus.
Gönczy László
Szolgáltatások és Oktatás
Gönczy László mérnök informatikusként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2003-ban és mérnök-közgazdászként a Budapesti Corvinus Egyetemen 2006-ban.
Szakterülete többek között a szolgáltatásorientált architektúrák modellalapú fejlesztése valamint magasszintű rendszermodelleken alapuló szolgáltatásbiztonsági analízis. Számos kutatási és ipari K+F projektben vett részt és ezekben a területekben publikált.
Nős és két lány édesapja.